lauantai 2. elokuuta 2014

Valmistautumista taippareihin

Sain vahvistuksen, että pääsimme Pirkan taippareihin. Meidät kuitenkin siirrettiin lauantailta sunnuntaille ja toivoin sitten paikkaa iltapäiväryhmästä. Starttaamme ryhmän ensimmäisenä. Hyvä, kai. Ainakin riistojen pitäisi olla ihan hyvässä kunnossa jos vaihtavat tauolla.

Tämä viikko on mennyt enemmän ja vähemmän tyttären synttärihulinoissa joten Elsan ulkoilu on korvaantunut iltaisin pikkutreeneillä. Eilen kävin tekemässä metsässä haukua. Poikkesin polulta metsän puolelle ja heittelin damit kulkiessa muistimaisesti. Metsään jäi viisi damia, joista yksi oli siipidami.

Tarkoituksena oli haetuttaa kaikki viisi ja siksi käytin näin vahvaa motivointia. Tosin pelkäsin, että tämä tapa aiheuttaa myös vaihtamista ja niin siinä lopulta kävikin. Elsa otti lähimmän damin, mutta en huomannut että sillä oli se suussa ennen kuin se oli mennyt siipidamille. Tavallinen dami jäi siis siihen ja siipidamin palautti. Välissä haki seuraavaksi lähimmän ja kolmantena vasta hylkäämänsä. Kauimmaiset haki viimeisenä, ja siinä vaihessa jouduin jo lähettämään useamman kerran. Tuota syvyyttä pitääkin lähteä taippareiden jälkeen harjoittelemaan.

Illalla otin kaksi varista sulamaan ja tänään kävin pellolla tekemässä muistilinjoja. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen siihen kuinka Elsa on viime viikkojen aikana kehittynyt. Kaikki linjat se teki kertakaikkisen mallikkaasti ja varikset tulivat kaikki rauhassa käteen. Olen nyt istuttanut Elsan eteeni kaikissa palautuksissa jotta en lähde käsiäni ojentelemaan liian aikaisin. Tämä tuntuu toimivan.

Tässä vielä itsekuvattua videota tämänpäiväisistä luovutuksista. Varis ei tippunut kertaakaan vaikka se ei videoilla aivan näy. Aika huikea muutos kesäkuiseen, josta videota täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)