perjantai 18. heinäkuuta 2014

Taipparitreeniä

Käytiin Katin ja Markuksen kanssa tänään tekemässä riistatreenejä. Uudet hienot maastotkin löydettiin.

Hulda (Pyymäen Palava Tuuli) ja varis vauhdissa.

Olen aivan supertyytyväinen Elsan suorituksiin. Homma paranee viikko viikolta ja treeni treeniltä. Tämähän alkaa tuntua jo hyvältä.

Teimme alkuun haun, jossa oli neljä varista, fasaani ja pupu. Elsa seurasi ensin Huldan työskentelyä ja pääsi sitten etsimään. Ensimmäisenä se löysi fasaanin, jota se ei ole pitkään aikaan nähnytkään. Hetken ihmettelyn ja Katin pienen kehoituksen jälkeen Elsa toi sen nätisti minulle. Seuraavaksi tuli pupu ja sen jälkeen vielä kolme varista.

Elsa toi kaikki riistat aivan loppuun asti, joskin kertaalleen pudotti matkalle, mutta nosti saman tien ylös. Mahtavaa edistystä! Olin myös positiivisesti yllättynyt siitä, että riistat kiinnostivat enemmän kuin vieressä ollut metsälampi!

Hulda ja Markus.
Säde (Pyymäen Valonkantaja) ja fasaani.


Lopuksi Elsalle heitettiin lampeen damilla ykkösmarkkeeraus. Senkin sain juoksemalla käteen.Kävimme vielä tekemässä toisaalle kanijäljet. Elsa jäljesti tälläkin kertaa hyvin, tosin vähän oikasi pupulle. Otti kuulemma spontaanisti pupun ylös ja toi sen nyt käteen asti. Ilman apuja, ilman painostusta. Jee jee jee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)