tiistai 8. heinäkuuta 2014

Maanantaiaksat ja lisää hullutuksia

Nyt taidan olla todella loman tarpeessa, sillä täällä mukavassa toimistoilmapiirissä tulee kaikenlaisia kuningasajatuksia mieleen. Ja vaikuttavat vielä pelottavan hyviltä ideoilta. Ainakin niin kauan, kunnes konkretisoituvat käytäntöön.

Kävi nimittäin niin, että ilmoitin eilen Elsan vielä toiseen Mejä-kokeeseen. Varmuuden vuoksi. Se olisi 10.8. Ylöjärvellä ja ainakin vielä kokeeseen on tilaa. Pahimmassa tapauksessa käy niin, että päästään molempiin kokeisiin, kun 31.7. kokeeseen ollaan yhdistyksen jäsenenä etusijalla. Voi jööses!

Eikä tässä vielä kaikki. Tänään huomasin yhtäkkiä painavani "Lähetä"-painiketta ja ilmoittautumiseni Hämeenkyrön taipumuskokeeseen 16.8. suhahti bittiavaruuteen. Meidänhän piti mennä taippareihin vasta joskus pitkän pitkän ajan päästä ensi kesänä! Ei vaan, asenne muuttuu nyt ja jos nuo eivät jostain syystä mene putkeen, on mahdollisuus kokeilla vielä syyskuulla uudestaan. Mitä pikemmin, sen parempi.

Mutta sitten arkisimpiin (ja ei niin paineistettuihin) aiheisiin. Eilen päästiin pitkästä aikaa aksaamaan. Mittari näytti lähelle 30 astetta mutta onneksi myöhään illalla oli jo hieman siedettävämpi keli.

Hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy.


Treenin teemana oli edelleen saada koirat hakeutumaan itsenäisemmin esteille, palkka tuli avustajalta. Elsa on vielä kovin paljon kädessä kiinni eikä tajua hakeutua etenkään putkelle, joten oikein hyvää treeniä meille.

Ensin rakennettiin kahden hypyn kautta etenemistä putkelle jonka jälkeen tuli palkka. Toisella kierroksella lisättiin kaksi hyppyä putken jälkeen. Ekalla kiekalla Elsa kävi överikierroksilla ja veti itsensä helteessä ilmeisesti sen verran piippuun, että huilitauon jälkeen sen pää löi aivan tyhjää, eikä se tehnyt oikein mitään.

Olen palkannut nyt pelkästään narupallolla (tai Anne-Mari palkkaa) ja se on toiminut tosi hyvin. Eilen Elsa ei kierroksistaan huolimatta lähtenyt temppuilemaan pallon kanssa omille teilleen yhtään. Eräänlaista noutoharjoittelua (ja siinä edistymistä) tämäkin!Lopuksi tehtiin vielä keppejä. Omat palkkanamit eivät oikein kiinnostaneet ja kaverin maksaherkut olivat vähän turhankin hyviä, joten kepit eivät oikein sujuneet. Mutta tulipahan tehtyä. Menee kuumuuden piikkiin.


Huomenna tehdään vähän puputreeniä ja to-pe sitten SNJ:n kesäleirille treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)