keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tiistaitokot

Eilen illalla käytiin Levekin tottiksessa. Mukana oli broilerpyöryköitä, jotka osoittautuivat superherkuiksi. Treeneissä oli teemana hyppy ja "tasokartoitus", joten treenit aloitettiin pienimuotoisilla sulkeisilla. No me ei tietenkään liikkeissä pysytty muuten mukana, mutta valutin Elsaa broilerpullan avulla seuraamisissa. Ihan kivasti se tuli oikealla paikalla.

Paikallaolon otin taas istuen, sillä en ole vieläkään ehtinyt saada maahanmenoa kuntoon. Sen kanssa pitäisi jumpata nyt tosissaan! Elsa pysyi hyvin kahdella välipalkkauksella melkein koko 2 minuuttia. Vapautin sen kuitenkin hieman ennen ajan päättymistä kun se alkoi pyöritellä päätään sen näköisenä, että kohta riittää. Ei onneksi ehtinyt karata tälläkään kertaa. Myös luoksetulon pystyin tekemään jo ilman avustajaa.

Ennen hyppyä saimme vielä henk koht palautetta sulkeisista. Ohjaaja kehui, että  Elsa on mennyt kesän aikana aivan hurjan harppauksen eteenpäin. Ja niinhän se onkin. Jaksaa keskittyä jo aika pitkään, hakee kontaktia ja tekee iloisesti häntä heiluen. Perusasennossa pitää todella pitkään kontaktia vaikka palkkaan vain satunnaisesti niin, että otan namin aina erikseen taskusta. Nami ei siis ole koko aikaa kädessä.

Hyppy tehtiin taas namialustan kanssa. Ensimmäisellä kerralla Elsa pääsi kiertämään, mutta kun tajusi homman jujun, hyppäsi hienosti kolme kertaa alustalle.

Lopuksi tein vielä lyhyitä seuraamispätkiä ja palkkasin lelulla. Leikittiin ja riekuttiin hetki omaa kivaa. Lopussa fiilis ei ollut paras mahdollinen, mutta tulipahan tehtyä.

Alla vielä kuvia kaverusten jatkuvasta painimisesta. Elsa on kasvanut korkeutta todella paljon, eikä ole enää montaakaan senttiä Mantaa matalampi. Manta on kuitenkin 63 cm korkea! Elsa ehkä n. 5 cm alle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)