torstai 18. heinäkuuta 2013

Haun alkeita ja syksyn ohjelmointia

Koirat joutuivat eilen ja tänään olemaan aika pitkään keskenään, ja sen kyllä heti huomasi Elsasta. Mielenkiinnolla odotan parin viikon päästä alkavaa arkea kun palaamme taas töihin. Pikkuisen oli pikkuneiti taas ajan kuluksi askarrellut ja kotiin päästyämme virtaa tytössä riitti kuin pienessä eläimessä. :)

Omaa tyhmyyttäni jätin Elsan eilen Mantan kanssa kodinhoitohuoneeseen ja likka oli sitten repinyt päreiksi sen viimeisenkin (lähes) ehjän koirapedin. Sen ihanan vihreän, jonka talvella kalliilla ostin ja ajattelin "kestävän hyvänä pitkään". Voi itku! Tänään onneksi pesuhuoneessa, Elsan yksiössä, oli silputtuna vain pissapaperit ;)

Siispä pennulle oli yksinolon päätteeksi keksittävä vähän aktiviteettia. Otin lenkille pallot mukaan ja tein metsässä motivoidun haun. Jätin Elsan istumaan, tiputtelin pallot varvikkoon ja haetutin 3/4. Uskomattoman hienosti ja varmasti Elsa lähti kerta toisensa jälkeen hakuun. Manta sai vielä hakea viimeisen, jotta pennulle jäi hyvä vire päälle.

Sitten käveltiin taas hetki ja tein vielä hiekkakuopalla melko pitkän muistiharjoituksen. Jätin muistipaikkaan kaksi palloa ja Elsa toi ne molemmat tosi hyvin. Pallot olivat kyllä jo kaukaa näkyvillä. Kotimatkalla tein tiellä vielä yhden muistin.

Kaikissa harjoituksissa pallot tulivat ihan suoraan käteen!

Elsasta onkin jo yhtäkkiä kasvanut (melkein) iso koira, jonka kanssa voi tehdä hyvinkin monipuolisia harjoitteita. Niinpä olen alkanut pohtia jo syksyä ja kartoittanut mahdollisia treeniporukoita. Tokosta olen hyvinkin innostunut, sillä Elsalla on siihen varmasti hyvin potentiaalia ja se luo toki kestävän pohjan ihan kaikelle tekemiselle. LeVekin ryhmässä jatkamme taas ensi viikosta lähtien ja lisäksi olen ajatellut käydä jonkun kimpan treeneissä mukana. Nome-puolelle saadaan varmasti myös ainakin satunnaisesti kimppatreenejä kasaan. Varsinaiselle taippari-kurssille menen kuitenkin vasta ensi keväänä ja jos kaikki menee hyvin, niin ehkä taipparit sitten syksyllä...?

On tämä taas niin kovin kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)