sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Paska reissu


Tänään oli Hyvinkään ryhmänäyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 21 flättiä ja tuomarina oli Helin Tenson Virosta. Narttuja nuorten luokassa oli neljä.

Näyttely järjestettiin ampumaradalla ja meidän kehä oli rakennettu pehmeälle hiekkakentälle. Otin Elsan mielestäni hyvissä ajoin häkistä ulos, mutta se kävi edelleen kierroksilla kun mentiin luokan kanssa kehään. Ympärijuoksu meni ihan hyppelyksi.

Meidät arvosteltiin luokan viimeisenä ja odotellessa Elsa onneksi ehti vähän rauhoittua. Otin juoksutukset varman päälle, mutta hiekkapohja oli niin upottavaa, että en meinannut itse päästä eteenpäin joten Elsa juoksi vähän huonosti. Ei kuitenkaan mielestäni mitenkään toivottoman huonosti. Tuomari oli kylläkin toista mieltä.

"Mittasuhteiltaan erinomaiselta vaikuttava narttu. Ilmava. Korkearaajainen. Kaunis pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Vahva selkä. Lyhyt, jyrkkä lantio. Eturinta kaipaisi paljon enemmän leveyttä ja syvyyttä, samoin rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä turkki ja häntä. Koira tarvitsee enemmän voimaa ja lihasmassaa. Hyvin löysät liikkeet."

NUO H


Kuva: Tiina Rasi

Täytyy myöntää että laatuarvostelu oli pienoinen shokki. Ihan noin surkeaa tulosta en osannut edes ajatella. Ehkä tämä kuitenkin vakuutti siitä, että Elsan pitää vielä kasvaa ja kehittyä ennen seuraavia näytelmiä. Ilmeisesti nuortenluokassakin pitää olla jo valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)