keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hei, me hamstrataan!


Koirien ruokintaan on nyt löytynyt aika mukava tasapaino. Molemmat voivat hyvin, karva kiiltää, ja vatsat ovat kunnossa. Elsa saa aamuisin Royal Canin Maxi Junioria ja siitä on odottamassa seuraavaksi säkki Active -versiota. Nappulan vaihto on tehnyt hyvää Elsan vatsalle, sillä ulosteet ovat taas normaalin kiinteitä. Kokeilen kuitenkin vielä tuota Activea, jos sillä saisi kerta-annosta hieman pienemmäksi. Manta on puolisen vuotta syönyt Specificin Joint Carea jolla nivelsäryt ja vatsanpurut ovat pysyneet poissa.

Iltaruokana molemmat koirat saavat jotain tuoretta. Nyt tuoreateria on koostunut vaihdellen Reikon Neu/Vogel/Lohi/Alt ja Kennel Rehun jauhelihasta, kalkkunasta tai mahasta. Jokin aika sitten hamstrasin alesta myös Maukas aterioita, jotka olivat hyviä kun niissä on kasvista mukana. Ovat vaan normihintaisina turhan tyyriitä.

Eilen bongasin M&M:n alelehdestä Natures Menu pakasteaterioiden -50% alennuksen ja niitä riensinkin kiireellä tänään hakemaan. Mukaan tarttui kaksi muovipussillista erilaisia paketteja. Lammasta otin paljon, kun sitä ei normaalisti järkevään hintaan saa mistään. Paketit ovat 300g kokoisia eli juuri sopivia kerta-annoksia meille. Noissa on muutamaa eri lihaa, ja lisäksi jotain kasviksia ja joissakin riisiä, maissia tms. Vaikuttavat käteviltä. Normihinta näilläkin kipuaa lähelle 5,-/kg, mutta nyt kilohinta jäi n. 2,5 euroon, mikä on oikein kohtuullinen.

Tuoreruokien lisäksi koirat saavat satunnaisesti rustoja, joskus kananmunia ja päivittäin pellavaöljyä. Best-In Lohimureketta olen myös ostanut joskus lähinnä kalalisäksi.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)