keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä







Viimeiset pari viikkoa ovat menneet aivan sumussa kun olen sairastanut flunssaa oikein pitkän kaavan mukaan. Koirat ovat siis elelleet lähinnä kotona, ja päässeet vain pienille metsälenkeille.

Eilen käytiin tiistaitottiksissa jotta saisin pennun vireystilaa hieman pudotettua. Yhdistelmä uusiutuva flunssa ja höyrypää sähikäinen ei ollut paras mahdollinen, mutta saatiinpa jotain sentään tehtyä. Elsa kulki kentällä jatkuvasti nenä maassa ja sinkoili jokaisen perään. Kaikki liikkeet tehtiin siis juusto tiiviisti nenän edessä. Muutama hyvä seuraamispätkä onneksi saatiin lopulta aikaiseksi kun maan haistelu hetkeksi unohtui. En tiedä alkaako sillä jo hormoonit hyrrätä vai oliko muuten vaan tavallista "kuurompi".

Päivän tehtävinä oli luoksetulo muovitötsien vierestä. Kummallakin kerralla Elsa teki pienen kunniakierroksen mutta pysyi hyvin paikallaan ja tuli sivulle. Mitä tapahtui siinä välissä, ei siis ollut kovin mallikasta. Toisella pisteellä tehtiin liikkeestä maahanmenoja. Vaikea liike meille edelleen ja loppuun teinkin itsekseni rauhalliset paikallamakuut. En tiedä miten ikinä saan liikkeestä häivytettyä käsiavun pois...

Tänään treenasin myös kotipihalla seuraamisia ja syljin namit suusta, sillä katse jää liian alas käsiin. Tuntui toimivan.

Toivottavasti ensi viikolla olo palautuisi pikkuhiljaa normaaliksi jotta päästäisiin taas tekemään kunnolla jotain. Turhauttavaa tällainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)