sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

RiistatreeniäTänään treenattiin pitkästä aikaa riistoilla. Aivan luokattoman vähiin on riistatreenit jääneet, joten nyt on vaan otettava homma asiaksi. Jos meinataan kuukauden päästä olla tositoimissa.

Otin sulamaan kolme varista ja fasaanin, Katilla oli sorsa ja lokki vesitöihin. Veteen tehtiin yksinkertaisia markkeerauksia ja muutama linja. Elsa tuppaa pudottamaan vesilinnut rantaviivaan, mutta houkuttelemalla toi ne kuitenkin käteen.

Haku tehtiin motivoidusti metsään. Fasaanilla Elsa taisi käydä kertaalleen ennen kuin toi sen. Varikset toi hyvin lähimaastoon, mutta vähän piti likkaa ojentaa, että toi perille asti. Ei kuitenkaan tiputellut, lähti vaan kaartelemaan sivuun. Omimisen tarve on edelleen voimakas riistoilla vaikka damien kanssa on jo pitkään mennyt hyvin. Lisää treeniä siis ja paljon riistoilla.


Hulda-sisko ja Kati.
 
Hulda noutaa lokkia.

Olisko jo mun vuoro.

Kotona laitoin vesilinnut kuivumaan ja tein vielä kotipihassa illalla muutamia ihan lyhyitä noutoja sekä sorsalla että lokilla. Matka oli laatoituksella muutama metri ja paikka sellainen että Elsa ei päässyt ohitseni. Oikein mallikkaasti nosti ylös ja toi linnut käteen.

Kotipihaposet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)