maanantai 13. heinäkuuta 2015

Ja vielä vähän treeniä...

Linjapaikka oli veneen vasemmalla puolella avovedessä, jossa kasvoi nippuna kaisloja.

Elsan viikon treenikiintiö alkaa olla jo aivan täynnä, mutta en malttanut jättää mahdollisuutta käyttämättä kun pääsin tänään mukaan Vesilahdessa treenaavaan porukkaan. Ajattelin, että vesihommia Elsa kyllä jaksaisi.

Treenipaikkana oli todella hieno lampi, jossa useita pieniä maakumpareita. Tehtiin ensin motivoitu linja avoveteen. Elsa teki sen ensimmäisellä kerralla hyvin, mutta toisella lähetyksellä tuumasi, että homma on jo suoritettu. Etenemistä piti avittaa markkeerauheitolla kun Elsa ei suostunut lähtemään enää linjalle.

Hetken huilin jälkeen tein vielä ykkösmarkkeerauksen kuvassa oikealla näkyvään uomaan. Elsa ui hienosti kapean uoman läpi, mutta palautti harmittavasti maata pitkin. Loppuun tehtiin vielä kakkosmarkkeeraus niin, että ensimmäinen heitto tuli vanhalle linjapaikalle ja toinen oikealle uomaan. Jälkimmäisen heiton haki hyvin, mutta toiselle ei mennyt ilman apua. Toistettiin kakkonen vielä todella lyhyillä matkoilla, mutta ei mennyt sekään aivan putkeen. Väsymys alkaa näkyä.

Nyt Elsa saa huilata muutaman päivän (tosin huomenna olisi agilitytreenit...). Perjantaina voisi seuraavan kerran tehdä jotain.

Markkeeraus tuli uivan koiran kohdalla olevan ison pusikon juuren. Välissä piti ylittää pieni kaislamätäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)