maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pyymäki goes Ratula '15


Lauantaina ajelimme Mikon kanssa Kouvolan kupeeseen, perinteikkääseen Pyymäki goes Ratula -viikonloppuun. Lauantaina treenattiin pellolla ja sen vieressä olevalla joella, ja sunnuntaina käytiin tekemässä pieni treeni metsämaastossa. Minnan ja Pollen vieraavaraisuus oli taas vailla vertaa. Illalla herkuteltiin grilliruualla ja puitiin päivän antia. Olipa ihanaa päästä taas mukaan.

Lauantaina teimme pellolle muutaman muistipaikan. Veteen tehtiin ensin markkeerauksia ja sitten myös linjoja. Elsa teki ihan hyvin töitä ja haki damia sitkeästi tiheästäkin kaislikosta. Myös vesilinjat onnistuivat, kun taas maalla samaan paikkaan lähettäminen monta kertaa oli vähän nihkeämpää.


Kati ja Fanni.

Pyymäen treenijengi: Kati, Minna, Markus, Mikko ja Janina. Juha ja Kalle puuttuu kuvasta.

Mocca hakemassa markkeerausta.

Kahvitauon jälkeen treenattiin riistoilla. Muistipaikkaan vietiin variksia ja harakka, veteen heitettiin sorsaa ja pikkusorsaa. Sorsan Elsa raahasi vedestä pellon laitaan, mutta ei oikein tykännyt tuoda sitä käteen asti. Varisten, pikkusorsan ja harakan kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Ne tulivat nätisti käteen. Isot vesilinnut ovat aina olleet vähän haastavia, mutta muuten olen kyllä tyytyväinen, sillä Elsa ei juuri ole riistaa nähnyt viime syksyn jälkeen. 


Elsa ja sorsa.

Päät sievästi kallellaan... Kuva: Janina Alankoja

Elsa ja dami. Kuva: Janina

Elsa ja varis. Kuva: Janina

Sunnuntaina ajoimme läheiseen metsään hyttysten syötäväksi. Teimme koirille ns. monimarkkeerausharjoituksen, jossa tuli neljä muistipaikkaa. Sen jälkeen heitettiin vielä pitkiä markkeerauksia. Elsa teki ykköset ihan hyvin, mutta kakkosmarkkeerauksessa ei meinannut lähteä toiselle noudolle. Huomasin muutenkin, että sillä alkoi tehot hiipua. Olihan takana rankka viikko SNJ:n leirillä. Ihan lopuksi tehtiin vielä lyhyt linja ja markkeeraus variksella. Hieman Elsa empi ylösotoissa, mutta linnut tulivat kuitenkin käteen.

Ihana viikonloppu hyvässä seurassa ja täydellisessä treenisäässä. Kiitos vielä kerran Minna ja Polle!

Markus, Fanni ja Hulda.


Kuva: Janina

Kuva: Janina

Kuva: Janina

Vesiohjaus. Kuva; Janina
Mikko pääsi kokeilemaan mönkkäriä, Polle kyydissä valvomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)