sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Tuuli-pennut koolla Pyymäessä


Kati ja Markus kutsuivat Tuuli-pennut treenitreffeille. Paikalle tulivat Usko, Remu, Jope, Elsa ja Hulda. Teimme alkuun markkeerauksia ensin damilla ja sitten variksilla. Elsalle tehtiin myös kahden markkeerauksen jälkeen sokkolinja tutulle putoamispaikalle. Likka selvitti kaikki oikein hyvin, tosin viimeisellä variksella lähti hieman kaartamaan väärään suuntaan palauttaessaan. Ei kuitenkaan pudottanut missään vaiheessa. Lähdöissä se oli myös levoton ja pääsi kerran karkaamaankin.

Markkeerausten jälkeen tehtiin hakua. Ruudussa oli monipuolisesti riistoja: variksia, fasaani, kani, sorsa ja tavi. Elsa toi kaikkiaan kuusi riistaa, joista 4 varista, kani ja sorsa, joista tosin viimeistä ei oma-aloitteisesti ottanut ylös. Kävinkin vielä erikseen tekemässä sorsalla muutaman helpon muistilinjan ja sitten sorsat jo nousivatkin spontaanisti.

Lopuksi tehtiin kaikille vielä jäljet kanilla. Meidän vuorolla saatiin vähän kohtuuttomasti häiriötä, sillä ensin jälken yli meni peura ja kun lähetin Elsan, se törmäsi kahteen ratsukkoon ja palasi takaisin. Lopulta kani saatiin talteen kun Markus kävi tukemassa. Palautus oli hyvä.

Treenien lopuksi käytiin vielä Pyymäessä kahvittelemassa. Olipa mukava nähdä taas sisaruksia koolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)