lauantai 3. toukokuuta 2014

Tampere KV

Tänään pyörähdin Elsan kanssa Tampereen KV-näyttelyssä. Olipas kerrassaan omituista kun pääsimme kehään vasta myöhään iltapäivällä. Koko aamupäivä meni panikoidessa kellon kanssa kun mietin, koska näyttelypaikalle pitää oikein lähteä. Oikein sopivaan aikaan sinne kuitenkin päädyin.



Junnuluokkaan oli ilmoitettu 5 narttua, josta yksi jätti tulematta. Tuomarina oli Harry Tast. Elsaa hän arvioi näin:

"15 kk. Kaunis ryhtinen, kevyt luustoinen. Rintakehä vielä kehittymätön. Pään linjat ei täysin yhdensuuntaiset. Oikea silmien muoto. Hyvät kulmaukset. Erinom. silkkinen karva. Joustavat, yhdensuuntaiset liikkeet. Kaunis ryhti. Lyhyet olkavarret häiritsevät kokonaisuutta ja laskee palkintosijaa."

JUN EH, JUK 3.

Kuva: Sanna Sierilä

Elsa esiintyi mielestäni oikein mallikkaasti ja ryhdikkäästi. Karvaa sillä on nyt todella niukasti, vaikka tuomari karvan laatua kehuikin, joten ei saanut kyllä yhtään anteeksi. Hyvä arvostelu kuitenkin ja jatkamme kasvamista.

Näyttelyssä törmäsin myös vanhoihin tuttuihin ja vaikka omaa menestystä ei tullut, niin jäin jännittämään kavereiden ryhmäkisoja.  

Kotona Elsa oli aivan puhki ja kiipesi kainalooni sohvalle. Eihän sitä tohtinut siitä poiskaan ajaa. Maailman paras Kepsu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)