tiistai 6. toukokuuta 2014

Hyvää matkaa Dali

RUS IC&PR FIN*Katzenhof Dalayah 11.11.2001 - 5.5.2014
Jouduimme eilen aivan yllättäen luopumaan kissastamme Dalista. Dali oli juonut jo jonkin aikaa poikkeuksellisen paljon ja viikonlopun aikana se myös pissaili koppaansa usein. Aamulla lähdin todella aikaisin työreissuun Kuopioon ja yön jäljiltä vesikuppi oli taas aivan tyhjä. Päätin, että veisin kissan seuraavana päivänä lääkäriin.

Mikko kuitenkin soitti minulle herättyään, että Dali oksensi verta ja maatessa takapäästä jää verisiä läiskiä. Hän vei Dalin heti aamusta Univetiin, jossa päivän mittaan selvisi, että Dalille oli puhjennut sokeritauti. Verenvuodon aiheutti virtsatulehdus. Oli tehtävä rankka päätös, että emme lähde diabetestä enää näin iäkkäältä eläimeltä hoitamaan, sillä se olisi vaatinut insuliinipistoksia 12h välein ja tiukkaa ruokavaliota, sekä sokeriarvojen jatkuvaa seuraamista. Dali nukutettiin iltapäivällä Mikon syliin.

Päivä oli todella raskas kun jouduin olemaan puhelimen varassa ja pääsin kotiin vasta iltamyöhään. Hain Dalin kuitenkin klinikalta tänään ja vein sen Vernaan tuhkattavaksi. Vernan käynti teki hyvää, paikka oli todella kaunis ja rauhallinen. Siellä tunteet nousivat pintaan kun muistelin myös Monaa, jonka Mikko sinne aikanaan vei.

Hyvää matkaa rakas Dali. Toivottavasti pääset rauhalliseen paikkaan, jossa ei tarvitse enää koskaan pelätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)