perjantai 30. toukokuuta 2014

Elsa kuvissa

Elsa kävi tänään virallisessa terveystarkastuksessa Hakametsässä. Siltä katsottiin silmät, polvet, kyynärät ja lonkat. Silmien osalta kaikki oli muuten ok, mutta vasemmassa luomessa oli mikroskooppisen pieni ylimääräinen ripsi (ektooppinen cilia). Se jouduttaneen poistamaan jossain vaiheessa jos alkaa vaivaamaan. Polvet olivat kunnossa samoin röntgenkuvatut kyynärät ja lonkat. Ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että myös virallinen lausunto tulee olemaan A/A, 0/0, 0/0. Ensi viikkoon kuitenkin odotellaan tuloksia.

Elsa siis jatkaa sisarustensa hienoa terveyssuoraa. Pennuista yksi on enää kuvaamatta ja kaikki kuvatut ovat olleet täysin priimoja.
Nyt vielä jänskättää - kuva tarkentuu...

Ta-daa! Maallikkokin näkee, että ei voisi kauniimmat lonkkamaljat olla.

Elsa heräilee.

Ostin hoitajan suosituksesta kutinaa ja hilseilyä hoitavaa shampoota jolla pesen Elsan pariin kertaan. Sen vatsanalus on todella kuiva ja karvaa on lähtenyt paljon, kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy. Vatsa loistaa paljaana kuin pikkupennulla. Tuo taitanee olla hormonaalista ja johtuu melko voimakkaista valeraskausoireista, joita Elsalla tänä keväänä oli.

Ai niin, pääsin pitkästä aikaa myös punnitsemaan Elsan. Kiloja oli 26,4, muutama enemmän kuin siskollaan. Kyllä taitaa likasta tulla hyvin samankokoinen kuin Mantasta, kunhan tuosta vielä hieman leviää. Manta painaa nyt 29,5 kg. Korkeutta Elsalla on ehkä sentti vähemmän. Manta on joskus mitattu 63 senttiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)