lauantai 24. toukokuuta 2014

Huh hellettä


Kulunut viikko on nautiskeltu ihanista hellesäistä. Koirat makoilevat kuumassa reporankoina ja omistajaa laiskottaa vähintään yhtä paljon. Suolammikossa on mukava käydä lyhyiden lenkkien lomassa vilvoittelemassa. Flätti onkin helppo pesaista mutakylvyn jälkeen, mutta tuo kihara...
  


Treeneissäkin on nyt muutaman viikon tauko. Viime viikon viimeiselle taipparikurssille en kertakaikkiaan malttanut lähteä kun mittari näytti melkein 30 astetta ja koko päivä puuhailtiin kotipihalla. Maanantain agility peruuntui ukkoskuuron takia. Tottiskurssille osallistumisen taas jouduin perumaan kokonaan, kun en olisi päässyt kolmelle ensimmäiselle keralle. No aktivoidumme taas ensi viikolla.

Kotona on todellakin hääräilty pihahommissa ja tänään saimme paikoilleen varastossa lojuneen portin autokatoksen välikköön. Ei tarvitse enää pelata ärsyttävien kompostikehikkojen kanssa, ainakaan tässä kohtaa. Kehikot ovat muuten kyllä kovassa käytössä sillä koirille rajattiin niillä terassialueen lisäksi vähän isompi alue laatoitukselta. Rakennelma on hyvin heppoinen mutta tytöt pysyvät aitauksessaan tyytyväisinä. 


Portin saa käännettyä vasemmalle seinää vasten silloin kun sitä ei tarvita.

Onnea on koirakaksikko, joka on oppinut pysymään tällaisissa virityksissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)