lauantai 24. tammikuuta 2015

Markkeerauksia ja linjoja

Vaihtopenkkiläiset: Elsa, Friida-emä, Säde ja Hulda-sisko.

Tänään jatkettiin nome-treenejä viime viikolta tutussa paikassa ja samoilla teemoilla. Aloitimme viemällä Huldan ja Elsan kanssa dameja viimeviikkoisille paikoille kiertäen, ja haetutimme ne linjakäskyllä. Tein alkuun Elsalle lähetyspaikasta katsoen selkämme taakse muistipaikan, jotta se saisi vielä enemmän ajateltavaa. Haetutin muistidamin kaikkiaan neljä kertaa treenien aikana.

Linjat menivät tosi hyvin ja yritin keskittyä erityisesti jämäkkiin lähetyksiin ja rauhalliseen palautukseen.

Linjojen jälkeen tehtiin kakkosmarkkeerauksia. Ensimmäinen nouto tutusta paikasta meni ihan hyvin, mutta kakkosta jouduttiin uusimaan muutamaan kertaan. Elsa jäi ensimmäisen palautuksen jälkeen tuijottamaan heittäjää. Ihan loppuun saatiin onneksi onnistunut kakkonenkin.

Elsalla oli jälleen tänään virtaa enemmän kuin pienessä kylässä, johtuen pitkälti hyvin tylsästä viikosta. Perus lenkityksetkin ovat jääneet tosi vähille ja se näkyy heti. Elsa vähän pelleili palautuksissa mutta tuli kuitenkin jo huomattavasti paremmin kuin viime viikolla. Kun vaan ehtisi tekemään useammin, niin saisimme taas homman sujumaan kuten syksyllä parhaimmillaan... Kumpa.

Viimeistään ensi viikonloppuna taas jatketaan.


Fanni odottaa vuoroaan.

Torstaina ehdin sentään iltamyöhään kokeilemaan koirien kanssa hiihtämistä lähimetsässämme. Sinne oli tehty ladut, jotka tosin olivat onnettomassa kunnossa. Lisäksi otsalamppu ja lumisade häivyttivät kaikki korkeuserot, joten alamäet olivat melkoisen jännittäviä. Ja niitähän meillä riittää. Koirat saivat kuitenkin kunnon lenkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)