sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Korpilahti RN

Tänään oli ohjelmassa Korpilahden ryhmänäyttely. Tuomari oli vaihtunut Tammelinista Marjatta Pylvänäinen-Suorsaksi, joka arvosteli nyt ensimmäistä kertaa flättejä.

Flättejä oli ilmoitettu näyttelyyn kaikkiaan 13, mutta jokunen jätti tulematta tuomarimuutoksen takia. Narttujen junioriluokassa oli Elsan lisäksi kaksi muuta. Marjatta tuumasi Elsasta näin:

"Vielä kovin pentumainen, hieman kevytrakenteinen narttu. Hyvät mittasuhteet, selvä sukupuolileima. Hyvät päänlinjat ja pituus. Tummat silmät. Tasap. ylälinja. Erinomainen hännänasento. Runko vielä hieman matala. Hyvät raajat. Etuliikkeessä vielä löysyyttä, takana kapeutta. Lupaava kokonaisuus".

Tuloksena EH ja kilpailuluokassa jäimme toiseksi.

Elsa esiintyi mielestäni ihan hyvin, varsinkin kun miettii kuinka monta kertaa olemme harjoitelleet! Seisoi ihan nätisti ja juostessa teki muutaman pompun, mutta muuten meni tasaisesti. Hyvä kokemus meille molemmille, vaikka kuraliejuinen tallin ympäristö ja märkä maneesinpohja tekivätkin olosuhteista hieman haasteelliset. Myös arvostelu oli mielestäni ihan linjassa Elsan kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)