torstai 21. toukokuuta 2015

Mantan kuulumisiaManta sai tänään toisen tehosteen cartrofenia. En ole huomannut sen olotilassa oikeastaan mitään muutosta. Eilen se tuli koko lenkin takanani, joten ainakaan liikkumisen into ei ole kasvanut. Ravasi kuitenkin mielestäni ajoittain ihan hyvin. Alamäet tulee vähän vaikean näköisesti.

Jäykistymisen lisäksi Manta on alkanut haista todella voimakkaasti kakalle. Hajua on jatkunut jo alkuvuodesta asti ja se jättää makuulla myös "vauhtiraitoja".

Olen yksinkertaistanut Mantan ruokavalion niin, että se syö nyt pelkkää nappulaa. Alkuun tämä tuntui auttavan, mutta nyt haju on taas palannut. Haiseminen on todella omituista, sillä Mantan vatsa toimii aivan normaalisti. Ulosteet ovat pieniä ja kiinteitä ja tulevat 1-2 kertaa päivässä. Se ei oksentele (paitsi satunnaisesti jos on ahminut liikaa ruohoa) ja ruokahalu on normaali, tai oikeastaan se tuntuu olevan hieman tavallista nälkäisempi. Samaa nappulamerkkiä on kuitenkin syönyt jo toista vuotta, joten tuskin johtuu siitäkään. Voi olla että kokeilen kuitenkin vaihtaa nappulan pelkkään Best-in tuoreruokaan kunhan saan täydennettyä varastot. Elsa syö nyt pääosin tuoretta, sillä se on totaalisesti kieltäytynyt syömästä nappuloita kun on päässyt tuoreruoan makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)