perjantai 4. lokakuuta 2013

Pentutokon neljäs kerta

Keskiviikon tottis on näköjään jäänyt kirjaamatta. Oli neljäs kerta, ja samalla viimeinen Minnan vetämä treeni. Ensi viikosta lähtien Palmun Tiina ottaa ohjat.

Minna oli kehittänyt meille tasotestin. Ensiksi totuteltiin hyppyesteeseen kulkemalla sen läpi koiran kanssa. Elsa haisteli vain maata... Sitten pujoteltiin koirakoita kahdessa rivissä. Siinä vaiheessa sain jo Elsan hyvin mukaan ja pujottelun se meni todella tiiviisti, hyvässä kontaktissa seuraten. Muiden pujotellessa meidän ohi tarvittiin vielä runsaasti nameja.

Testiin sisältyi perusasento, esteen läpi kulkeminen, kahden koiran ohitus, muovitötsien pujottelu, maahanmeno ruudussa ja luoksetulo. En saanut Elsaa oikein motivoitua mukaan, joten namilla valuttamiseksi meni. Luoksetulon otin paikallaolosta ja se sujui huvin.

Lopputunnista tehtiin vielä luoksetulot koirakujan läpi. Sekin sujui hyvin, vaikka vähän jännitin, lähteekö Elsa muiden koirien luokse. Ei lähtenyt.

Elsasta alkoi vähän jo paistaa väsy, olivathan nuo kolmannet treenit neljän päivän sisällä. Onneksi jätin sentään tiistain treenit väliin. Loppuviikko keskitytäänkin pelkästään metsälenkkeilyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)