tiistai 6. elokuuta 2013

Tiistaitokot - ja parempi mieli

Tänään ei olisi oikein huvittanut lähteä kentälle, mutta lähdin kuitenkin. Onneksi. Elsalla oli kivasti virtaa työpäivän päätteeksi ja se teki tosi kivasti ja innokkaasti töitä.

Luoksepäästävyydellä taas aloitettiin, ja tein samalla perusasentoharjoituksia. Elsa hieman sekosi sukkiinsa kun ohjaaja tuli lähelle ja pyysin häntä katsomaan myös hampaat, jotta saatiin samalla harjoitusta tulevaa näyttelyä varten. Hampaiden katsomista pitäisi muistaa tehdä nyt myös kotona, se ei vielä suju.

Seiso!

Päivän teemoina oli pujottelurata, hyppy ja ruutu. Ensin pujoteltiin koirakoiden ympäri. Elsa tuli pujottelun hyvin namin perässä, mutta muiden pujotellessa meidän ohi oli nami oltava koko ajan nenän edessä. Elsasta olisi niin huisin hauskaa mennä ohi kulkevien luokse.

Seuraavaksi tehtiin yksitellen pujoittelurata, jossa merkkien kohdalla piti tehdä pysähdyksiä (istuen ja seisten) ja kiertää keiloja. Elsa seurasi namin kanssa tosi hienosti ja teki myös pysähdykset avustettuna napakasti. Lopussa palkkasin hyvästä seuraamispätkästä lelulla. Hieno likka!

Radan jälkeen käytiin tekemässä hyppy ja ruutu namialustojen kanssa. Alustalle Elsa menee jo käskystä, ja seuraava vaihe onkin saada se seisomaan paikalleen.

Odotteluajan käytin sekä passivointiin että pieniin leikkituokioihin. Loppuun otettiin vielä paikallamakuu ja aivan yllättäen Elsa meni hyvin maahan ja pysyi siellä melko pitkiäkin aikoja! Viime viikolla harjoiteltiin paikalla makuuta hetki kotona ja näköjään oppi oli mennyt heti perille.

Ihan lopussa Elsalta loppui jo puhti, olihan melko lämmin päiväkin. Tuo puolen tunnin treenisessio on kyllä todella passeli, ja nyt pikkuhiljaa alan itsekin päästä jyvälle siitä miten se kannattaa käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)