sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Agilityepikset

Takki päällä pakkasessa.

Tänään oli SDP:llä epäviralliset agilitykisat, ja starttasin siellä Elsan kanssa kisaavien luokassa. Päivä alkoi mölliluokalla, jossa oli paljon koiria, ja kisaavat maxit olivat tietenkin ihan lopuksi. Meidän lähtövuoro oli toiseksiviimeisenä. Kaikkiaan kolme ja puoli tuntia jouduttiin odottamaan että päästiin radalle. Mitäpä muutakaan sitä olisi kauniina aurinkoisena pakkaspäivänä tehnyt...

Hallissa oli yksi tyhjä kenttä, joten kävin muutaman kerran odotellessa treenailemassa Elsan kanssa. Sain siltä suurimmat virrat pois ja lihakset lämpimäksi. Kävin myös pihalla pellolla tekemässä damitreeniä, kun älysin ottaa damipallon mukaan.


Rata oli aika kiva. Vasemmalta hyppy - putki - hyppy -keinu - 2 x hyppy - rengas- A - hyppy - kepit - hyppy - putki - puomi - putki - hyppy - putki - hyppy - putki ja hyppy. Pitkät suorat hirvittivät alkuun, samoin rengas, mutta lopulta Elsa meni tosi hyvällä tempolla rataa eteenpäin. Renkaankin moitteettomasti. Ja kepit nappasi hienosti takaa kiertäen. Keppien jälkeen ohjasin viereiselle hypylle väärältä puolelta ja Elsa ajautui väärään päähän putkea ja meni siitä sisään. Tästä siis hylsy. Loppurata meni aivan täydellisesti. Putken virhettä lukuunottamatta olin todella tyytyväinen suoritukseen. Koira on kyllä täysin valmis kisoihin.

Ja lisenssinhän minä jo hankin. Seuraavaksi tähdätään tammikuun kisoihin!


Tässä se nyt on :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)