tiistai 4. marraskuuta 2014

Hätäistä aksaa

Yhdentoista esteen rata.

Tänään aksatunnilla oli täysi miehitys joten meillä Elsan kanssa normi tehovartti treeniaikaa. Pitkästä radasta meille määrättii ensimmäiset 11 (!) estettä. Rata oli täynnä killereitä ja rankan työpäivän jälkeen pää löi täysin tyhjää kun yritin tutustumisessa pohtia oikeita ohjaustapoja. Etenkin A-esteen jälkeen tulevat kaksi hyppyä ja meno viimeiselle putkelle tuntui aivan ylivoimaiselta tehtävältä, pitihän kummatkin hypyt kiertää takaa.

Otin alkuun A-esteen muutaman kerran erikseen ja totesin, että alastulokontaktissa riittäisi työn sarkaa. Sen verran hätäiseen Elsa tippui sieltä alas. Missähän välissä niitäkin treenaisi...?

Sitten vaan rohkeasti yrittämään rataa. Tahti oli jotenkin koko ajan hukassa, mutta A:lle asti yleensä selvittiin joten kuten kunnialla. Elsa palkattiin A:lla targetilla, ja makupala pysäytti sen työskentelyn totaalisesti. Viimeisillä hypyillä sen ajatus oli jossain aivan muualla ja se haaluili milloin missäkin. En saanut hyppyjä oikein sujumaan edes erikseen. Taisi olla itselläkin sen verran veto pois, että sekin vaikutti koiraan.

Mitä jäi käteen tästä päivästä? Lähinnä (tuskan) hiki.

PS. Bongasin ilmoituksen Kanta-Hämeen noutajien järjestämästä Tomi Sarkkisen Nome-koulutuksesta 22.-23.11. Liityin joitakin viikkoja sitten jäseneksi ja sain kuin sainkin paikan alo/avo-tason ryhmästä la iltapäiväksi! Eli nomekausi saa vielä ainakin muutaman viikonlopun verran jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)