lauantai 7. helmikuuta 2015

Tiistain aksat

Onkin jäänyt aksajutut kirjailematta tältä viikolta. Oltiin treeneissä taas kahdestaan tollerin kanssa, eli vuoroteltiin niin, että kumpikin pääsi radalle kaksi kertaa.

Opettelin kentällä olevista esteistä radan, jossa taisi olla noin 15 estettä. Kepeiltä lähdettiin liikkeelle ja kontakteista mukana oli A ja puomi. Palkkana minulla oli itse tehtyjä lihapullia. Alkuun Elsa oli kovasti pullien perään mutta jotenkin hyytyi aika pian. Kepit meni todella verkkaisesti, hypyt ja etenkin kontaktit paremmin. Ihan hyvää rataa saatiin tehtyä.

Toiselle rykäisylle otin palkaksi pallon ja johan saatiin tekemiseen vauhtia. Mitähän tämä kertoo kokkaustaidoistani...! Tein vielä kertaalleen radan läpi ja loppu höntsäiltiin siten, että houkuttelin Elsaa kiertämään esteiden takaa. Hienosti sujui ja Kepsu kävi ihan kierroksilla. Toi aina heti pallon takaisin minulle ja juoksutinkin sitä niin, että lopuksi oltiin aivan läkähdyksissä.

Seuraavaksi haluaisin vielä vahvistaa irtaantumista, jotta saisin Elsan etenemään vaikka kahdellekin edessä olevalle esteelle. Siihen tosin tarvitsisin todennäköisesti palkkaavan avustajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)