sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Lihasten huoltoa

Elsa Kati Kallion käsittelyssä.

Elsalla oli tänään hemmottelupäivä. Poikettiin Katin luona tekemässä pieni treeni, ja samalla Elsa trimmattiin ja hierottiin. Hieronta tuli varmasti ihan tarpeeseen, ja halusinkin varmistua, ettei Elsalle ole päässyt syntymään pahempia jumeja agilitystä tai hankilenkeillä.

Elsa ei olisi oikein malttanut rauhoittua hierottavaksi. Häntä pamputti lattiaan melkein puoli tuntia, mutta sitten likka jo lähes nukahti käsittelyyn. Käsittelyn jälkeen olikin aivan kuutamolla ja raukean oloinen. Pientä kireyttä löytyi takajaloista, ja Kati epäili sen johtuvan Elsan jatkuvasta hännän heilutuksesta ja siihen liittyvästä takajaloilla töpsyttelystä. Hierontaa on siis hyvä tehdä jatkossakin, ettei mene enempää jumiin. Saimme myös kotiin jumppaohjeita. 



Ennen hierontaa käytiin tekemässä Elsalle ja Huldalle muutamia markkeerauksia metsässä. Vastakkaiseen suuntaan polulle jätettiin myös linjadameja. Elsa toimi nyt hyvin. Pysyi nätisti sivulla vaikka Hulda lähetettiin ihan vierestä noutoon, teki napakat perusasennot ja palautti reippaasti. Markkeerausten paikallistamisen kanssa on edelleen tekemistä, niihin kaivataan vielä rutkasti varmuutta. Harjoittelua, harjoittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)