tiistai 10. helmikuuta 2015

Sujuvaa aksaaAgilityssä omatoimisuus jatkuu ja jaoimme jälleen tunnin tollerin kanssa. Esteitä oli kentällä valmiina harvakseltaan joten niistä sai tehtyä sopivaa helppoa rataa. Radalla oli A, keinu, puomi, kepit, pituus ja muuri. Nyt voisi sanoa, että Elsa osaa suorittaa ne kaikki. Hyppyjä olen tarkoituksella pitänyt 50 sentissä. Turha rasittaa koiraa korkeammilla hypyillä.

Elsalla oli koko ajan huikea vauhti päällä ja pallo toimi taas parhaiten palkkana. Kontaktit palkkasin nakeilla. Keinulle otin putkesta vauhtia ja Elsa meni senkin jo monta kertaa aivan itse. Jää hienosti alastulolle istumaan ja odottamaan palkkaa. Pitää palkata sitä nyt joka kerta että vahvistuu entisestään. Kepit menivät myös tänään vauhdikkaasti.

Lopuksi harjoittelin vielä pelkkiä hyppyjä niin, että kolme hyppyä oli suorassa linjassa ja pujottelin niitä Elsan kanssa. Omaa liikkumista sai vähän miettiä jotta koiran sai käännettyä sivusuunnasta hyppyyn, mutta aivan upeasti Elsa teki töitä.

Huomasin alkavani pohtia jo mahdollista kisastarttia. Sitä ennen pitäisi kuitenkin saada pientä opastusta, kun ei ole mitään käsitystä kuinka vaikeita ja pitkiä ykkösluokan radat ovat. Vieläköhän järjestetään pelkkiä hyppyluokkia? Sellaisesta voisi ehkä aloittaa. Pitänee vähän ottaa asioista selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)