sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Muisteja variksella


Kävin sekä aamupäivällä että illalla tekemässä variksella muisteja metsässä. Varikset nousivat joka kerralla spontaanisti ylös. Palautukset jäävät muutaman metrin päähän, mutta en kiinnittänyt niihin nyt juurikaan huomiota. Hienointa on, että kiertely on palautuksissa käytännössä loppunut kokonaan. Tuo lähityö pitää hioa dameilla ensin kuntoon.


Välillä nollasin tilanteen ja palkkasin tennispallolla. Sekä damit että pallon Elsa roiskii nyt aina eteeni (ja sama kävi myös variksilla). On niin supernopea, että en ehdi tehdä mitään ennen kuin dami/pallo putoaa, enkä tiedä miten sitä lähtisin korjaamaan... Nostokehoitukset menevät nyppimiseksi ja jos taas yritän painostaa, ei ota esinettä suuhun enää ollenkaan.

Lopuksi vielä pätkä siitä, miten Elsa käyttäytyy aina treenien jälkeen. Mielestäni tämä kuvaa hienosti koiran asennetta. Se tulee täysin käskemättä ja opettamatta taakseni kulkemaan, vaikka on "vapaa" käskyn alla. Ei kyttää, mutta on nöyränä ja valmiina tekemään lisää. Hieno Kepsu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)