maanantai 30. joulukuuta 2013

Vapaaharjoitukset

Eilen oli hallilla vapaat tottisharjoitukset, eli vastaavaa ohjaajaa ei paikalla ollut. Tai oli, mutta hän treenasi omia koiriaan. Meille tuo sopi oikein hyvin sillä pystyin tekemään Elsan kanssa juuri sitä mikä oli tarpeen.

Aloitin kontaktilla ja perusasennoilla. Pieniä pätkiä seuraamista ja sitten pelkkiä sivulle tuloja. Niissä Elsa kaipaa edelleen pienen käsiavun, ja käännöksessä saisi olla enemmän vauhtia, mutta hakee oikean paikan ja kontaktin jo todella hyvin. Myös seuraamista kestää jo joitakin askeleita ilman että kontakti laskee. Hieno likka! Takaosan käyttöä hiomme siis edelleen, samoin sivuttaisliikkeitä.

Otin väliin pätkän paikalla oloa "kevyessä" häiriössä, kun vieressä kaveri palkkasi koiraansa pallolla. Hyvin Elsa pysyi, vaikkakin vähän jännittyneenä! Jatkoin sitten namikupin kanssa suuntia ja linjoja. Hyvää jatkoa iltapäivän peltotreeneille. Elsa ottaa hyvin jo suunnat vaikka molemmin puolin on namit. Tämä tuntuu olevan ihan piece of nakki.

Lopuksi kokeilin vielä hyppyä namikupilla ja sekin meni hyvin.

Treenit päätettiin yhteiseen paikallamakuuseen. Elsa lähti kerran tulemaan luokse, mutta vein sen takaisin ja sitten se pysyikin ihan hyvin. Haasteena paikalla olossa on se, että joko likka on pinkeänä kuin viulun kieli (näyttää siltä että ponkaisee liikkeelle minä hetkenä hyvänsä) tai sitten alkaa haistella maata (ja näyttää siltä kun voisi nousta haahuilemaan). Joku välimuoto olis kiva :)

Tänään meni päivä Hakkarissa lenkkeillessä ja sitten alennusmyynneissä joten jäi luvatut treenit väliin, muttta huomenna taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)