sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tottista

Pikainen raportointi tämän päivän tottiksesta. Koirakkoja oli vain kolme meidän lisäksi, joten kerrankin oli hyvin tilaa treenailla.

Aloitettiin paikallamakuulla ja otin riskillä Elsan kanssa täydet 2 minuuttia. Se oli vähän hermona kun vieressä oleva pikkukoira kävi kierroksilla ja pääsikin nousemaan reilun minuutin päästä seisomaan. Pysyi kuitenkin paikallaan kun kävin käskemässä takaisin makuulle.  Lopun varmistelin lyhyellä matkalla ja kävin muutaman kerran palkkaamassa.

Muuten hiottiin perusasentoja ja tehtiin makupala-alustoilla ruutua ja suuntia. Suuntatreeniä teinkin melkein koko ajan, ja Elsa tajusi käsimerkit todella hyvin vaikka molemmin puolin oli makupalat. Ei mennyt kertaakaa väärälle kupille.

Itse treenisuoritukset Elsa keskittyi hyvin ja teki innokkaasti, mutta heti vapauttamisen jälkeen sen pää löi aivan tyhjää. Leikkimistä meidän pitäisi harjoitella enemmän, sillä se ei suju: Elsa riekkuu joko ihan täysillä käyden käsiin kiinni tai hyppii päin, tai sitten kiinnostus lopahtaa ja se alkaa haistella maata tms. Elsa oli myös tavallista kiinnostuneempi muista koirista ja niiden liikkumisesta. En tiedä olisiko hormoonit sekoittamassa päätä vai meneekö tuo vain normaalin tottumattomuuden piikkiin.

Seuraavat pari viikkoa hallilla onkin vain omatoimitreenejä, mikä kyllä sopii meille ihan hyvin. Ja sitten alkaakin jo agikurssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)