sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pientä aktiviteettia

Tämä päivä on mennyt hiihdellessä pitkinpoikin, ja koirat ovat jääneet vähän paitsioon. Niinpä tein Elsalle muutaman pienen treenin, jotta pennulta saisi virtaa vähän pois.

Vedin metsään n. 15 metrin jäljen leikemakkaralla ja jätin makkaran kiven taakse metallikuppiin palkkioksi. Elsa meinasi seota heti jäljen lähtöpaikassa ja lähti todella innokkaasti jäljestämään. Puolivälissä jäi vähän pyörimään paikoilleen mutta haki koko ajan innokkaasti hajua. Lopulta tajusi itse, että hajuvana jatkuu vielä eteenpäin ja palkkakin löytyi.

Jäljen jälkeen tein vielä muutaman lyhyen muistiharjoituksen damilla ja ne menivät todella hyvin. Lopuksi vielä pienen tauon jälkeen pari eteenlähetystä nurmikolla ruokakupille.

Tykkään kyllä todella paljon tuosta koirasta. Se on arkisissa touhuissa rauhallinen ja kulkee ulkona aina lähelläni. Omassa pihassakin pysyy hyvin, eikä juoksentele naapuriin vaikka meillä ei kovin iso tontti olekaan. Mutta sitten kun tehdään jotain, löytyy pennusta aivan toisenlainen vaihde. Tekeminen on toki vähän sähläämistä, mutta se varmasti saadaan aikanaan kuriin. Pääasia, että Elsa tekee mielellään asioita minun kanssa ja vauhtia riittää. Dami suussa Elsa tekee joskus pieniä kunniakierroksia, mutta lopulta tulee kuitenkin korvat luimussa suoraan syliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)